Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martins Indi en Feyenoord vrezen voor nieuws uit Zeist na 'bewussie'

Laatste update:

Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk en zijn assistenten, inclusief de vierde official Jochem Kamphuis, hebben aan de KNVB verklaard dat zij het incident in De Kuip niet hebben waargenomen, zo schrijft De Telegraaf maandag. Dat betekent dat de aanklager betaald voetbal een oordeel moet gaan vellen. Ibarra begreep niet waarom Martins Indi niet bestraft werd, ontstak in woede toen Gözübüyük aangaf dat hij zich niet moest aanstellen en toonde daarna de wond op zijn borst.

"Hij gaat op hem staan, het is een bewussie", merkte Jan van Halst vrijdagavond op bij FOX Sports. De analyticus denkt niet dat Martins Indi uit evenwicht was en per ongeluk op het lichaam van Ibarra stapte. "We kunnen er toch niets anders van maken? Later zag je Ibarra ook tekeer gaan tegen Gözübüyük en toen dacht ik wat een opgewonden standje. Maar nu begrijp ik het wel, nu ik deze beelden zie"

-
Bruno Martins Indi verdient een schorsing

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties