Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Martins Indi maakt transfer van maximaal vijftien miljoen euro'

Laatste update:

De 25-jarige Martins Indi speelde vorig seizoen 37 wedstrijden op huurbasis voor Stoke en maakte een goede indruk op manager Mark Hughes. "We willen Bruno graag terughalen naar Stoke, ik denk dat iedereen dat wel begrijpt (…) Hij heeft ook het gevoel dat hij terug wil, maar momenteel bevinden de onderhandelingen met zijn club zich in een impasse", zei de manager vorige week donderdag nog op de officiële website van Stoke.

Die impasse is nu dus doorbroken en dus is het wachten op de mededelingen van de clubs. Volgens Sky Sports koopt de club uit de Premier League het nog één jaar doorlopende contract van Martins Indi voor een transfersom af die kan oplopen tot 15,1 miljoen euro. De linkspoot was eerder nog voor 7,7 miljoen euro vertrokken van Feyenoord naar FC Porto, maar een belangrijke pion werd hij bij Os Dragões nooit.

Martins Indi speelde vier seizoenen voor Feyenoord toen hij naar Portugal vertrok en pakte in zijn carrière nog geen prijs. Wel eindigde hij in 2014 met het Nederlands elftal op de derde plaats op het WK in Brazilië. Als Martins Indi door de keuring komt, dan wordt hij na Darren Fletcher en Josh Tymon de derde zomeraanwinst voor het team van Hughes. Fletcher en Tymon kwamen transfervrij over van respectievelijk West Bromwich Albion en Hull City.

Een geschikte club voor Bruno Martins Indi?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
1
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
15
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties