Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martínez onder de indruk van zelfbewuste Heitinga: 'Vind dit wel verfrissend'

Laatste update:

"We zijn op de hoogte gesteld van wat er is gebeurd, en eerlijk gezegd vind ik het wel verfrissend dat een speler zegt het juiste gevoel te willen hebben voor hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begint", aldus Martínez. Heitinga verklaarde donderdag dat hij niet volledig overtuigd was dat West Ham United de juiste keuze zou zijn en liet om die reden het aanbod van the Hammers schieten.

"Johnny komt nu gewoon terug bij ons en zal weer met de groep meetrainen. Je moet begrijpen dat het hier afhing van een persoonlijk akkoord. Maar met het WK om de hoek, is de komende maand erg belangrijk voor zijn toekomst", vervolgde de Spaanse coach. "Wij hadden een akkoord, maar uiteindelijk is het laatste woord altijd aan de speler. Wij steunen Johnny in zijn beslissing en zullen er alles aan doen om hem te helpen."

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties