Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martínez tipt: 'Ze kunnen één van de verrassingen van het WK worden'

Laatste update:

"We blijven verder werken met dezelfde basisploeg, maar het klopt dat zij nog minuten tegoed hebben. Elke speler moet voor het WK eens op het veld staan en dus zullen Tielemans en Dendoncker maandag zeker spelen tegen Costa Rica", wordt Martínez geciteerd door Het Laatste Nieuws. De bondscoach van België heeft geen updates over Vincent Kompany, die aan het herstellen is van een liesblessure. Het is ook nog onduidelijk of Thomas Vermaelen tijdig fit zal zijn voor het WK.

"De situatie blijft dezelfde. We wachten tot 24 uur voor de wedstrijd tegen Panama om te zien wie welke rol krijgt toebedeeld. Het klopt wel dat er positieve signalen zijn. Thomas en Vinnie werken goed en zijn deel van de groep", vervolgt de keuzeheer van de Rode Duivels. Martínez zal in het duel met Costa Rica vasthouden aan zijn driemansdefensie. "We weten goed genoeg hoe we kunnen overschakelen naar vier man achterin, dus ik denk niet dat we dat nog moeten proberen. Wel wil ik extra speelminuten schenken aan Dedryck Boyata."

Martínez verwacht op het WK veel van Tunesië, tegen wie België het in de groepsfase opneemt. Het Afrikaanse land verloor zaterdag met 0-1 van Spanje. "Ik heb de wedstrijd gezien en voor mij is het geen verrassing dat Tunesië het zo goed heeft gedaan. In mijn ogen verdienden ze zelfs de overwinning. Ze hebben Spanje verplicht om hun tactische systeem om te gooien. Er zit echt veel beweging in hun 4-3-3 en daarnaast creëren ze ook veel diepgang."

"Dat bewezen ze met hun gelijkspel tegen Portugal (2-2, red.). Nee, voor mij was Spanje-Tunesië eerder een bevestiging van wat ik al wist en dat is dat Tunesië één van de verrassingen van dit WK kan zijn", concludeert Martínez. België opent het WK volgende week maandag met een wedstrijd tegen Panama. Naast Tunesië en Panama nemen de Rode Duivels het in de poulefase verder op tegen Engeland.

Zie jij België hoge ogen gooien op het WK?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties