Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Martínez verklaart bijnaam bij Ajax: 'Ik snap wat ze ermee bedoelen'

Laatste update:

Doordat Daley Blind voorlopig uit de roulatie is naar aanleiding van een ontstoken hartspier, lijkt Ten Hag terug te grijpen naar Martínez als centrumverdediger. "Het is heel vervelend wat er met Daley is gebeurd. Ik weet zeker dat het goed met hem komt en dat hij er snel weer bij is", Martínez in gesprek met de NOS. Centraal in de achterhoede kan hij goed uit de voeten. "Die positie ken ik goed. Ik heb op die positie al veel wedstrijden gespeeld."

Ryan Babel terug in Amterdam: 'Ik denk dat ik roze haar zo laat'

Martínez, sinds 2019 A-international van Argentinië, heeft zich snel aangepast bij Ajax. "Dat komt vooral door mijn ploeggenoten. Ze hebben me veel geholpen en daardoor voelde ik me meteen onderdeel van de groep", zo legt hij uit. Ook aan het Nederlandse leven probeert hij zich zo goed mogelijk aan te passen. Fietsen in Amsterdam zit er echter nog niet in. "Maar dat is wel het streven. Ze fietsen wel hard in Amsterdam, dus ik zal voorzichtig moeten zijn."

In de kleedkamer van Ajax wordt de Zuid-Amerikaan 'Slagerij Martínez' genoemd. "Ik snap wat ze ermee bedoelen. Zo zijn ze mij hier gaan noemen. Een beetje die Argentijnse mentaliteit hè?", aldus de linkspoot, die na dit seizoen met Argentinië naar de Olympische Spelen hoopt te gaan. "Het is een belangrijk toernooi. We zullen zien wat er gaat gebeuren, maar ik wil niet in de toekomst kijken. We hebben met Ajax nog veel belangrijke wedstrijden voor de boeg."

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
6
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties