Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Masche' zorgt voor uniek moment in Camp Nou: 'Ik kon geen 'nee' zeggen'

Laatste update:

Mascherano wilde het na afloop zo min mogelijk over zijn doelpunt hebben. "Het is niets. Ik zie het meer als een anekdote, als een blijk van waardering. Meer niet. De overwinning is het belangrijkste, zeker na onze zege op Real Madrid. Ik zie voetbal als een teamsport: iedereen heeft zijn eigen rol en doelpunten maken behoort niet tot mijn takenpakket. Dat is voor mij heel duidelijk", zo verzekerde Masche.

Ivan Rakitic was eigenlijk degene die zich moest ontfermen over de strafschop. "Ik wilde de verantwoordelijkheid nemen, maar Gerard Piqué zei dat Mascherano hem moest nemen. Hij had gelijk", zo reageerde de Kroaat na afloop, om vervolgens lachend toe te voegen. "Je moet altijd luisteren naar de voorzitter."

Mascherano verzekert dat hij nimmer op een dergelijk moment in een wedstrijd heeft gewacht. "Nee, het hield me niet bezig. En nog steeds niet. Ik vind de aandacht van mijn collega's en het publiek in het Camp Nou waardevoller. Ik kon geen 'nee' zeggen toen het team erop aandrong dat ik de penalty moest nemen. Maar ik had niet de intentie om ooit een strafschop te nemen."

Luis Enrique vond de treffer van Mascherano ook een anekdote. "Lionel Messi stond niet meer op het veld en ik wist dus ook niet meer wie de penalty ging nemen. Het publiek vroeg om Mascherano en Piqué was er vervolgens snel bij. Ik zie het als een anekdote, omdat hij niet in het veld staat om doelpunten te maken. We hebben het over een voetballer met een geweldig rendement, een voetballer die ons veel heeft gegeven en veel zal geven."

-

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties