Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mascherano: 'Ik hoop maar dat hij niet op zijn best is, zondag'

Laatste update:

Dan staat El Clásico tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Ronaldo zal er alles aan willen doen Barcelona uit de titelstrijd te gooien. "Hij is een buitengewoon goede speler en om die reden heeft hij ook de Ballon d'Or gewonnen", zegt Mascherano respectvol in een interview met Goal. "Hij kan uit het niets scoren. Hij heeft veel kwaliteiten en er wacht ons een pittige zaak, zondag", aldus de Argentijn.

"Het zal moeilijk worden hem af te stoppen, ik hoop maar dat hij niet op zijn best is, zondag. We zullen proberen hem aan de ketting te leggen en hem geen ruimte te geven, maar hij is zo'n speler die je zelfs pijn kan doen als je er dicht op zit. Spelers zoals hij behoren tot de allerbesten ter wereld. Zijn doelpunten zijn ook vaker het resultaat van zijn eigen kunnen dan van defensieve fouten", heeft Mascherano ervaren.

Ronaldo maakte de laatste jaren al twaalf doelpunten tegen Barcelona; zijn rivaal Lionel Messi was goed voor liefst achttien goals in El Clásico. Mascherano hoopt dat zijn illustere landgenoot zondag weer een grote rol zal spelen. "Leo blijft zijn eigen records maar aanscherpen. Hij heeft echt een tijdperk gemarkeerd", vindt de verdediger. "En hij zal de komende jaren nog blijven scoren, want hij is nog jong. Hem met woorden beschrijven is best moeilijk, eigenlijk. Ieder positief woord lijkt al eens te zijn gebruikt."

-
Hoe vaak scoort Cristiano Ronaldo zondag in El Clásico?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
21
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties