Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mascherano sprakeloos na afgang: 'De gifbeker moet helemaal leeg'

Laatste update:

"Deze gifbeker moet helemaal leeg", treurde de middenvelder na afloop tegenover Cadena Ser. "De wedstrijd vertelt eigenlijk alles. Er valt niets over te zeggen." De verliezend WK-finalist van 2014 is nog niet definitief uitgeschakeld. Argentinië moet winnen van Nigeria en is dan afhankelijk van andere uitslagen in de poule.

In de Argentijnse media werd Mascherano genoemd in het rijtje van spelers die na het WK hun interlandloopbaan zullen beëindigen als het toernooi in Rusland uiteindelijk uitloopt op een fiasco. Ook Lionel Messi zal stoppen als international, net als Marcos Rojo, Lucas Biglia, Angel Di Maria, Sergio Agüero, Ever Banega en Gonzalo Higuain.

Bondscoach Jorge Sampaoli gaf na afloop van de verliespartij aan dat zijn spelers zich niet hebben kunnen aanpassen aan zijn project en dat het daardoor mislukt is. Agüero werd na de wedstrijd in de mixed zone geconfronteerd met die uitspraken. "Laat Sampaoli maar zeggen wat-ie wil", reageerde de aanvaller van Manchester City alvorens hij boos wegliep.

-
Denk jij dat Argentinië de groepsfase alsnog overleeft?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties