Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mascherano: 'Titel is een mooie manier om afscheid te nemen'

Laatste update:

Het was echter onduidelijk of Mascherano op zichzelf doelde: toen de verslaggever dat vroeg, liep de verdediger annex middenvelder weg. Volgende week speelt Barcelona op de laatste speeldag in eigen huis tegen Atlético Madrid: bij een overwinning prolongeren de Catalanen de landstitel, maar bij een gelijkspel of nederlaag gaat de titel naar Atlético.

"We gaan er alles aan doen om de titel binnen te slepen", zei Mascherano. "Voor sommigen van ons zal het de laatste wedstrijd voor deze club zijn. Een kampioenschap zou een mooie manier zijn om afscheid te nemen." De 29-jarige Mascherano is bezig aan zijn vierde seizoen bij Barcelona en wordt in verband gebracht met Napoli en een terugkeer naar de Premier League. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2016 door.

Denk je dat Javier Mascherano zal vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
2
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties