Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan

Laatste update:

Het mag een verrassing genoemd worden dat Brighton het nieuws naar buiten brengt. De Zerbi had nog een tweejarig contract in East Sussex, waar naar verluidt een afkoopclausule van twaalf miljoen euro in stond.

Dat laatste wist BILD eerder op de dag te melden, in het licht van de interesse in De Zerbi. Bayern München wil de Italiaan (44) namelijk dolgraag zijn nieuwe hoofdtrainer maken.

Der Rekordmeister zou De Zerbi nu gratis kunnen binnenhalen, gezien zijn 'transfervrije status' na zondag. Brighton benoemt expliciet dat zijn succestrainer tegen Manchester United voor het laatst op de bank zit.

'Succestrainer' niet voor niets, gezien De Zerbi's prestaties in het Falmer Stadium. De oefenmeester bezorgde Brighton vorig seizoen de hoogste Premier League-klassering ooit en haalde de laatste zestien in de Europa League deze jaargang.

De Zerbi zelf spreekt van een 'moeilijk besluit'. "Het doet me erg veel pijn Brighton te verlaten, maar ik ben erg trots op wat mijn spelers en staf bereikt hebben, met de support van de fans en iedereen bij de club. We zijn overeengekomen dat mijn tijd hier stopt, zodat de club en ik verder kunnen op een manier die ons beide het beste past."

"Ik heb genoten van twee intense, uitdagende jaren. Nu weggaan geeft me tijd voor een pauze om over mijn toekomst na te kunnen denken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
33
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
213
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
29
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties