Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mason Greenwood kondigt in audiotape verkrachting aan bij eigen vriendin

Laatste update:

De beelden laten niets aan vertwijfeling over. Na de mishandeling zou Robson zich tot Instagram hebben gericht, waar ze de gevolgen van het fysieke geweld heeft gedeeld met haar ruim 270.000 volgers. Te zien is hoe het bloed via haar gezicht naar beneden loopt. Ook heeft ze foto's gedeeld waarop te zien heeft dat ze onder de blauwe plekken zit. "Voor iedereen die wil weten wat Mason Greenwood mij aandoet", luidt de begeleidende tekst. De beelden zijn inmiddels van het account verwijderd.

Meer: Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood

In het audiofragment zijn de stemmen van Robson en Greenwood te horen. "Doe je benen omhoog", aldus Greenwood. "Nee, Mason, ik wil geen seks", antwoordt de vrouw daarop. "Het kan me geen fuck schelen wat je wilt... duw me nog een keer van je af en kijk wat er met je gebeurt." Manchester United heeft in een verklaring laten weten op de hoogte te zijn van de beelden en audiofragmenten die door Robson naar buiten zijn gebracht. Een woordvoerder zegt 'geen enkele vorm van geweld goed te keuren', maar weerhield zich verder van commentaar 'tot de feiten zijn vastgesteld'.

Volgens SportMob zijn de twee sinds januari 2019 bij elkaar. In april 2020 liep hun relatie echter stuk na berichten over een affaire van Robson. De vrouw, die twintig jaar oud is, verwierp het nieuws echter. Begin vorig jaar bloeide de relatie volgens Engelse media weer op. Nu, een jaar later, staat de relatie opnieuw in de schijnwerpers. Greenwood zou zijn geliefde flink hebben mishandeld, zo blijkt uit de beelden van Robson. Greenwood zwijgt over de vermeende mishandeling, al is er geen officiële verklaring van de aanvaller.

Mocht Greenwood zich daadwerkelijk schuldig hebben gemaakt aan de mishandeling, dan staat zijn carrière mogelijk op de tocht. De aanvaller is bezig aan een sterk seizoen bij Manchester United, waar hij in 16 van zijn 18 wedstrijden in de Premier League in de basis begon. Daarin wist hij tot dusver 5 keer te scoren. Ook in de Champions League is hij steevast verzekerd van een basisplaats onder manager Ralf Rangnick. Vrijdagavond speelt United de eerstvolgende wedstrijd, als in de FA Cup Middlesbrough op bezoek komt.

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
1
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
8
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
22
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties