Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mason Mount: 'Ik heb het gelezen over de interesse van Ajax en PSV'

Laatste update:

Het is voor Mount nog een groot vraagteken waar hij volgend seizoen speelt. "Na het seizoen ga ik eerst terug naar Chelsea en dan ga ik zien waar ik terecht kan. Natuurlijk zou een stap hogerop mooi zijn, ik wil mezelf blijven verbeteren. We gaan zien wat er gebeurt, ik heb het gelezen over de interesse van Ajax en PSV, maar dat zijn echt alleen maar geruchten. Ik richt mezelf nu eerst op het voetbal."

Mount staat tot medio 2023 onder contract bij Chelsea. Om ervaring op te doen op het hoogste niveau werd hij dit seizoen uitgeleend aan Vitesse. Daar groeide hij uit tot een van de belangrijkste spelers van het seizoen. Mount kwam in 28 competitiewedstrijden tot 9 doelpunten. Hij is uitgeroepen tot Gelderse Voetballer van het Jaar. Ook door de supporters van Vitesse werd hij gekozen tot Speler van het Jaar.

Meer nieuws

Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
3
Johan Derksen: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden als Ajax dat zou doen'
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Ooggetuige vertelt wat hij zag: NAC-teammanager Karelse greep collega bij keel
1
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
0
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties