Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mason Mount wil salaris verdrievoudigen: 'Niet vergeten hoe geweldig hij is'

Laatste update:

Als het aan Cole ligt, legt Chelsea de hoogste prioriteit bij het verlengen van Mount. De middenvelder ligt nog ruim een jaar vast op Stamford Bridge, maar heeft van de clubleiding nog geen voorstel ontvangen waar hij warm van wordt. Cole is echter van mening dat the Blues niet moeten vergeten hoeveel impact hij de afgelopen jaren heeft gemaakt. "Mount zit waarschijnlijk te denken: Ik heb nu drie of vier jaar voor deze club gespeeld, ik heb de Champions League gewonnen en ben in elk seizoen naar voren geschoven als belangrijke kracht...", vertelt Cole bij 90min.

Cole is er heilig van overtuigd dat Mount zijn oude vorm weer weet te herpakken. De middenvelder wist dit seizoen tot dusver drie keer te scoren, waar hij vorig jaar elf competitietreffers noteerde. "Hij is een leider, hij offert zichzelf op voor het team", vervolgt Cole zijn lofzang. "Hij wil bij Chelsea blijven, dat weet ik zeker. Ik begrijp het niet. Waarschijnlijk liggen ze qua financiën te ver uit elkaar. Ik ken de exacte details niet. Maar hij denkt waarschijnlijk: Wat doe ik hier? Hij speelt nu niet, wat een gevaarlijke situatie betekent voor hem en Chelsea. Het voetbal is erg wispelturig."

Mount zou graag op Stamford Bridge willen blijven, maar heeft er op aangedrongen om zijn huidige salaris van 90.000 euro per week te verdrievoudigen. De middenvelder verdient ongeveer een kwart van wat landgenoot Raheem Sterling verdient. Volgens Cole moet niet vergeten worden 'wat voor geweldige speler Mount is'. "In deze tijd worden spelers al vergeten als ze drie of vier wedstrijden niet spelen. Ik denk dat Chelsea moet onthouden hoe geweldig hij is. Het komt allemaal goed. Een contractverlenging zou bovenaan mijn lijstje staan. Ze moeten een middenweg zien te vinden om het op te lossen."

De komende weken moet blijken of het tot een akkoord gaat komen tussen Chelsea en Mount. De club wil eerst de focus op de resultaten. Chelsea staat op een dramatische tiende plek in de Premier League en verloor vorig week het heenduel in de achtste finale van de Champions League met 1-0 van Borussia Dortmund. Zondag gaat de ploeg van Graham Potter op bezoek bij Tottenham Hotspur. De achterstand op the Spurs, die als nummer vier op een virtuele Champions League-plek staan, bedraagt elf punten. Chelsea speelde wel een wedstrijd minder.

Moet Chelsea verlengen met Mason Mount?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties