Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Massimiliano Allegri uit frustratie over 'volgende stap' van Matthijs de Ligt

Laatste update:

Juventus speelt dinsdag thuis tegen Cagliari en in de aanloop naar die wedstrijd kreeg Allegri op de persconferentie een vraag over de uitspraken van Raiola. Het was voor de trainer moeilijk om zijn ergernis te verbergen. "Wat kan ik daarop zeggen? Zal ik de vraag herhalen, of gewoon geen antwoord geven?", vroeg hij zich hardop af. "De volgende stap voor Matthijs is de volgende wedstrijd. Ik heb niet gehoord wat Raiola heeft gezegd. Matthijs ontwikkelt zich goed", benadrukte Allegri.

De trainer zei dat De Ligt zaterdag 'uitstekend' speelde tegen Bologna (0-2 zege). "Hij is 22 jaar en heeft veel kwaliteiten. Hij kan alleen maar beter worden, net als spelers als Dejan Kulusevski, Federico Chiesa en Adrien Rabiot. Zijn persoonlijke ontwikkeling is ons doel. We zien wel wat er vervolgens gebeurt op de transfermarkt", concludeerde de oefenmeester. De Ligt tekende in de zomer van 2019 een contract tot medio 2024 bij Juventus. Hij is na een wisselvallig begin van het seizoen weer een onbetwiste basisspeler.

Raiola weidde zondagavond bij Studio Voetbal verder uit over de toekomst van zijn cliënt. "Naar welke clubs Matthijs kan, die kunnen we allemaal wel bedenken", zei hij. "Met alle respect, maar dat is niet Fortuna Düsseldorf. Dan moeten we kijken in de zomer hoe de markt en de situatie er sportief gezien uitziet. De Ligt moet zich ook in de speelwijze goed voelen. Zijn die clubs op dat moment in de markt voor een centrale verdediger en hebben ze het budget om hem weg te halen bij Juventus? Dat hoeven geen Premier League-clubs te zijn, dat kan ook Barcelona, Real Madrid of Paris Saint-Germain zijn."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties