Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mathieu smeekt om transfer: 'Barcelona is unieke kans'

Laatste update:

Barcelona denkt er volgens El Mundo Deportivo over na om Ibrahim Afellay in de deal te betrekken, maar een akkoord laat dus nog altijd op zich wachten. Mathieu, die nog een driejarig contract heeft in Mestalla, is via persbureau EFE echter duidelijk en wil weg: "Ik ben nooit een controversieel persoon geweest en dat ben ik nu ook niet. Ik wil alleen dat men begrijpt dat dit een situatie is waaruit alle betrokken partijen, zonder controverse of misverstanden, hun voordeel kunnen halen."

"Toen ik mijn contract bij Valencia verlengde, beloofde de voorzitter om mij te laten gaan wanneer er een goede deal zou zijn en dat is wat nu het geval is", zegt Mathieu. "Ik steek niet onder stoelen of banken dat Barcelona in ieder opzicht een stap voorwaarts in mijn carrière is. Het zou een beloning voor mijn werk en inzet zijn. Het is een unieke kans die ik niet wil laten lopen. Deze transfer zou iedere partij goed doen."

"Ik ontken hierbij ook ten stelligste dat ik een rebel ben of zou weigeren om te trainen", vervolgt de tweevoudig international, die eerder voor Toulouse en Sochaux speelde. "Iedereen moet gewoon begrijpen dat ik niet het risico wil lopen om geblesseerd te raken, terwijl de onderhandelingen over een transfer nog bezig zijn. Ik ga niet de confrontatie aan met Valencia, maar het is gewoon tijd om te vertrekken."

De 1 meter 90 lange Mathieu zou zelf al een persoonlijk akkoord met Barcelona hebben bereikt. Andoni Zubizarreta, de technisch directeur van de club van trainer Luis Enrique, bevestigde woensdag dat hij bezig is met de komst van Mathieu: "Valencia is op de hoogte van ons bod en we respecteren verder de privacy in de onderhandelingen. Natuurlijk hebben we alternatieven voor als deze transfer niet doorgaat. Hopelijk hebben we onze gewenste centrumverdediger bij de start van het seizoen binnen."

Denk jij dat Jérémy Mathieu naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties