Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mathijsen in beeld bij Ajax als opvolger Vertonghen'

Laatste update:

Volgens Sport1 ziet Ajax in de 31-jarige verdediger van Hamburger SV de ideale vervanger van Vertonghen, als die komende zomer inderdaad naar de Premier League verkast. Mathijsen staat bij HSV nog maar een jaar onder contract en hoeft mede daarom niet meer dan drie miljoen euro te kosten. De verkoop van Vertonghen zou de Amsterdammers ongeveer twaalf miljoen euro opleveren.

Trainer Frank de Boer en Mathijsen kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij het Nederlands elftal, waar de huidige Ajax-coach de assistent was van bondscoach Bert van Marwijk. De verdediger begon zijn carrière bij Willem II en speelde later voor AZ. Sinds de zomer van 2006 komt de zeventigvoudig international uit voor HSV.

Komt Joris Mathijsen deze zomer naar Ajax?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
4
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
1
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
23
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties