Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matig Milan boekt in aanloop naar Ajax-uit benauwde zege in San Siro

Laatste update:

Dat er in de eerste helft nog niet gescoord werd mocht opvallend genoemd worden, want beide ploegen kregen voldoende kansen om een doelpunt te maken. Namens Milan, waar Nigel de Jong in de basis stond, kwam Robinho net tekort om gevaarlijk te worden na een pass van Birsa, terwijl de Braziliaan even later de aangever was bij een volley van Kévin Constant. Aan de andere kant was de grootste mogelijkheid van de eerste helft na een klein half uur evenwel voor de gasten uit Genua; de kopbal van Andrea Costa miste het doel van Milan-keeper Christian Abbiati echter op een haar na. Datzelfde gold vervolgens voor een hard afstandsschot van Manolo Gabbiadini.

Milan, zonder de geschorste (maar dinsdag wel inzetbare) Mario Balotelli en met een waslijst aan blessures, had overigens alsnog op voorsprong kunnen komen voor rust, maar Alessandro Matri, Sulley Muntari, nogmaals Matri en Philippe Mexès slaagden er niet in om te scoren. Een counter van de bezoekers had daarna nog wat op kunnen leveren, maar Davide Gavazzi schoot naast. Waar de eerste 45 minuten zich kenmerkten door kansen die onbenut bleven, was dat na de hervatting wel anders: er was amper een minuut gespeeld toen Birsa voor de 1-0 zorgde. Via invaller Urby Emanuelson, Constant en Robinho belandde de bal op de rand van het strafschopgebied bij de Sloveen, die Sampdoria-sluitpost Júnior da Costa met een bekeken schuiver kansloos liet.

Twee minuten later had het al 2-0 moeten zijn. Birsa stuitte ditmaal op de vuisten van Da Costa, maar in tweede instantie bood Andrea Poli een niet te missen kans aan Robinho, althans; zo leek het. De aanvaller miste namelijk wel degelijk en verzuimde om bij de tweede paal binnen te glijden. Samp bleef zodoende in leven en had in het laatste half uur ook een veldoverwicht, al kreeg ook Matri nog de kans om er 2-0 van te maken en de wedstrijd in het slot te gooien. Uiteindelijk deerde het Milan niet dat een tweede treffer uitbleef, want de tegenstander kwam evenmin tot scoren en dus was, na twee nederlagen en tweemaal een gelijkspel, nu ook de tweede competitiezege een feit.

-
Denk je dat AC Milan dinsdag van Ajax wint?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties