Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matig NEC komt met de schrik vrij, Roda kent probleemloze middag

Laatste update:

NEC - FC Oss 3-1
De koploper begon aanvallend en kreeg via Alireza Jahanbakhsh al snel een paar mogelijkheden om toe te slaan. Dat gebeurde echter niet, waarna de gasten uit Oss een muur opwierpen en NEC voor problemen stelden. De thuisploeg was via Sjoerd Ars voor rust nog wel een keer gevaarlijk, maar de topscorer zag zijn kopbal op de lat eindigen. Het liet echter onverlet dat het vertoonde spel van de titelkandidaat onder de maat was.

Vijf minuten na rust profiteerde FC Oss van de lankmoedige vertoning. Kevin van Veen kreeg alle gelegenheid om uit te halen van afstand en deed dat met verve. Doelman Joshua Smits moest het antwoord schuldig blijven. NEC bleef ook daarna ploeteren, maar had aan drie flitsen in vijf minuten tijd genoeg om de zege binnen te halen. Een kwartier voor tijd kopte Christian Santos de 1-1 binnen, waarna Alireza vrijwel meteen voor de 2-1 zorgde. Ars zorgde drie minuten later met een sterke actie voor de beslissing: 3-1.

Roda JC Kerkrade - Sparta Rotterdam 3-0
Roda JC is samen met NEC de grote favoriet voor het kampioenschap van de Jupiler League, terwijl Sparta Rotterdam een van de clubs is met ambitie om weer hogerop te gaan. De Rotterdammers lieten zich in de eerste minuten echter flink afbluffen door de thuisploeg, dat zich gesteund wist door meer dan 11.000 toeschouwers.

Na tien minuten opende Bart Biemans de score voor de Limburgers: de verdediger kopte binnen uit een hoekschop van Tom Van Hyfte. Voor Biemans was het zijn eerste treffer van het seizoen. Roda JC was de betere partij, maar maakte het pas na rust af. Marc Höcher benutte een strafschop voor zijn vijfde van het seizoen, Frank Demouge opende zijn jaarrekening met de derde treffer van de middag.

-
Wie is volgens jou sterker?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties