Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote schoonmaak op komst bij Atlético Madrid: 'Marca weet meer over Memphis'

Laatste update:

Marca en Relevo schrijven dat Memphis een van de slachtoffers gaat worden van de grote schoonmaak bij Atlético Madrid. De dertigjarige aanvaller uit Moordrecht ligt nog tot medio 2025 vast, maar zou een zekerheidje zijn op het lijstje met spelers die mogen vertrekken.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Het vertrek van Memphis, die volgens Transfermarkt zo'n 12 miljoen euro waard is, moet zorgen voor extra ruimte in het transfer- en salarisbudget van Atlético Madrid. De Madrileense grootmacht, die op een teleurstellende vierde plaats staat in LaLiga, wil de komende jaren sowieso meer inzetten op spelers met restwaarde.

Naast Memphis staan grote namen als Stefan Savic, Ángel Correa en Saul Niguez op de nominatie om te vertrekken uit Madrid. Vooralsnog is het onbekend of er veel belangstelling is voor de negentigvoudig international van Oranje.

Memphis kwam tijdens het verloren tweeluik met Borussia Dortmund opnieuw niet in actie, daar de rechtspoot wederom kampt met een spierblessure. Zijn blessuregevoeligheid zou een van de redenen zijn dat Atlético Madrid wil doorselecteren op de aanvalsleider.

Dit seizoen kwam Memphis tot dusver 1.154 speelminuten in actie, verdeeld over 28 optredens. Daarin was hij goed voor negen doelpunten en twee assists. Voor Memphis wil Atlético Madrid overigens sowieso een transfersom zien. In januari vorig jaar werd hij voor 3 miljoen euro overgenomen van FC Barcelona.

Mogelijk gaat Memphis na het EK met Nederland dus een nieuwe club aan zijn cv toevoegen. De sterspeler van Oranje brak door bij PSV, om vervolgens niet te slagen in het rood van Manchester United. Bij Olympique Lyon wist Memphis zich volledig te herpakken, waardoor hij zich de afgelopen drie seizoenen mocht laten zien in de top van LaLiga bij Barça en Atlético Madrid.

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
117
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties