Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Volgende Europese grootmacht mengt zich in strijd om Xabi Alonso'

Laatste update:

Alonso is dit seizoen bezig aan een geweldig seizoen met Leverkusen. Het Duitse kampioenschap is al binnen, de club staat in de finale van de DFB-Pokal en ook strijdt Leverkusen nog mee om de Europa League.

Bovendien heeft Leverkusen nog geen duel verloren dit seizoen. Dankzij de buitengewone prestatie van Alonso zat zowel Liverpool als Bayern München achter de pas 39-jarige oefenmeester aan.

Alonso gaf op een persconferentie aan dat hij ondanks de interesse nog een jaar wil blijven bij Leverkusen. "Ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is. Ik geniet hier en wil me hier blijven verbeteren", zegt de trainer tegenover het medium.

Het feit dat Alonso nog een jaar bij Leverkusen blijft, klinkt voor Manchester City als muziek in de oren. Het contract van Pep Guardiola loopt in de zomer van 2025 af. Als Guardiola niet verlengt, dan wil Man City dat Alonso hem opvolgt.

Mocht Alonso inderdaad de nieuwe manager van the Citizens worden, dan heeft hij reusachtige schoenen om te vullen. Guardiola werd in zijn tijd bij Manchester City maar liefst vijf keer kampioen van Engeland.

Daarnaast vulde Guardiola de prijzenkast van de club met twee FA Cups en vier Carabao Cups. De Champions League werd tevens gewonnen en er werd beslag gelegd op de wereldbeker.

Meer nieuws

Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
3
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
27
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
13
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties