Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mats Seuntjens zet officieel stap omhoog in Eredivisie en tekent voor een jaar

Laatste update:

Seuntjens ontwikkelde zich dit seizoen tot een van de smaakmakers bij het goed presterende RKC. De Noord-Brabanders trokken de technicus afgelopen winter transfervrij aan, nadat hij zijn contract bij Fortuna Sittard had laten ontbinden. Seuntjens maakte vanaf zijn eerste wedstrijd in het Mandemakers Stadion indruk. Uiteindelijk kwam hij tot zeventien wedstrijden voor de Waalwijkers, waarin hij vier keer scoorde en maar liefst acht assists afleverde.

Op de clubsite legt Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht, uit waarom de Domstedelingen zo blij zijn met de komst van Seuntjens. "Hij is een multifunctionele speler die onze aanvalslinie van een impuls voorziet", zo valt er te lezen. "Mats is een speler die het verschil kan maken in wedstrijden. Hij is creatief, eigenzinnig, technisch vaardig en speelt met flair en durf."

Twente en AZ toonden ook interesse in de spelmaker, maar vissen dus achter het net. Seuntjens kwam eerder al uit voor de Alkmaarse club en heeft ook een verleden bij NAC Breda, Gençlerbirligi en dus Fortuna. In totaal speelde de aanvallende middenvelder al 257 wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland, waarin hij 34 doelpunten liet noteren en 34 keer een treffer van een ploeggenoot voorbereidde. Die cijfers kan hij in Utrecht verder op gaan krikken.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties