Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mats Wieffer heeft de meeste potentie bij Feyenoord, ontpopt zich tot leider'

Laatste update:

"Hartman en Geertruida zijn prima spelers, terwijl Beelen een goede indruk maakt als centrale verdediger", analyseert Kieft in zijn bijdrage van vrijdag. Om er direct aan toe te voegen. "Wieffer heeft de meeste potentie van allemaal en ontpopt zich tot de leider."

"Al zullen sommigen beweren dat hij nogal moeilijk beweegt. Met zijn motoriek valt dat voor te stellen en lijkt hij eerder traag en weinig spectaculair. Toch is hij snel, fysiek sterk, kan goed koppen en is comfortabel aan de bal", somt Kieft de kwaliteiten van Wieffer op.

"Door zijn stormachtige ontwikkeling is Wieffer de beste Feyenoorder. Automatisch kom je dan op de radar bij Europese topclubs zoals eerder bleek uit de uitgelekte interesse van Atlético Madrid", aldus de voormalig aanvaller.

Stengs


Waar Kieft lovend is over het spel van Wieffer, daar heeft hij twijfels over Calvin Stengs. "Of het nu is als middenvelder of als buitenspeler, te vaak geeft hij niet thuis als de grote clubs langskomen."

Quinten Timber krijgt voorlopig het voordeel van de twijfel van Kieft. "Timber speelde niet zijn beste wedstrijd in Rome, maar gezien zijn leeftijd van 22 jaar zit er nog perspectief in."

Kieft trekt de discussie breder en ziet bij Feyenoord vooral problemen op de vleugels. "Terwijl die posities bij PSV en Ajax juist prima zijn bezet. Anders zou Nieuwkoop daar nooit worden opgesteld door Slot. Paixao, Ivanusec, Jahanbakhsh, Minteh en Stengs leveren niet. Daarop zal Feyenoord komende zomer moeten anticiperen op de transfermarkt."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
6
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
6
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties