Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Matthijs de Ligt beweegt zich steeds verder weg van Barcelona'

Laatste update:

Er lijkt zodoende een impasse te zijn ontstaan in de gesprekken tussen het kamp-De Ligt en Barcelona. De kampioen van LaLiga richt zich op 'andere prioriteiten' en wil pas weer een poging voor De Ligt doen als de mandekker zijn salariseisen bijstelt. Beide partijen hadden elkaar in april al gevonden in de voorwaarden voor een contract, maar na de sterke prestaties van Ajax in de Champions League zou zaakwaarnemer Mino Raiola hebben ingezet op een beter salaris.

Het blijft de vraag waar de toekomst van De Ligt dan wel zal liggen. De negentienjarige aanvoerder van Ajax wordt ook in verband gebracht met Manchester United, maar Manchester Evening News meldde maandag dat Raiola de interesse van the Red Devils slechts gebruikt om betere voorwaarden bij Barcelona te bedingen. Naar verluidt heeft De Ligt zelf niet het idee dat hij terecht zal komen bij Manchester United. Sky Sports berichtte zondag dat de club uit de Premier League zich erbij heeft neergelegd dat hij naar Barcelona gaat.

De Oranje-international gaf in gesprek met de NOS al te kennen dat hij nog niet weet waar zijn toekomst ligt. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA loopt door tot medio 2021. "Er wordt heel veel geschreven en gezegd. Dat is het hele jaar al zo. Ik laat mij er niet gek door maken, dus ik heb er geen moeite mee dat er zoveel geschreven wordt. Frenkie (de Jong, red.) heeft al een keuze gemaakt en ik nog niet, dat is nu eenmaal maar zo."

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
0
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties