Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Matthijs de Ligt hoopt nog op Barcelona; PSG komt met nóg beter bod'

Laatste update:

Mundo Deportivo schrijft dinsdag dat De Ligt nog altijd geen streep heeft gezet door een transfer naar Barcelona, ook al kan de Spaanse topclub niet wedijveren met de aanbiedingen die zowel Juventus als PSG middels zaakwaarnemer Mino Raiola aan de negentienjarige Nederlander heeft gedaan. De gelijkenissen qua speelstijl tussen Ajax en Barcelona spelen naar verluidt een rol voor de verdediger, evenals de aanwezigheid van goede vriend Frenkie de Jong in het Camp Nou.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Franse en Spaanse media verzekeren dat Ajax in verband met de goede relatie met Barcelona ook meer voelt voor een transfer van De Ligt naar Catalonië. Alle clubs zijn immers bereid om aan de eisen van Ajax te voldoen. Een enkele krant schrijft dat Raiola hoopt dat Barcelona daarom met een betere aanbieding voor zijn cliënt komt. Paris United meldt dat Raiola hoe dan ook spoedig een nieuwe aanbieding uit Parijs kan ontvangen.

De opmars van Juventus in de strijd om De Ligt betekent dat de Franse topclub mogelijk weer naast een Nederlands toptalent grijpt, na de eerdere mislukte pogingen om De Jong naar het Parc des Princes te halen. PSG had enkele weken geleden een volledige overeenkomst met Ajax én De Ligt liggen: de verdediger kon een vast jaarsalaris van tien miljoen euro tegemoet zien en ook nog eens maximaal vijf miljoen euro aan bonussen. De situatie veranderde toen PSG technisch directeur Antero Henrique verving door Leonardo. Zodoende veranderden ook enkele details in de overeenkomst met Raiola. De zaakwaarnemer nam dit slecht op en nam vervolgens contact op met Juventus om een transfer van De Ligt te bespreken.

Raiola is ervan overtuigd dat Juventus de geschikte club is voor De Ligt, al meldt Sky Sport Italia dinsdag dat de verschillen tussen de vraag en aanbod nog immens zijn. Waar eerder werd gesproken over een jaarsalaris van twaalf miljoen euro exclusief bonussen, zou de club uit Turijn hooguit bereid zijn om 7,5 miljoen euro per annum uit te keren. La Gazzetta dello Sport insinueert dat Moise Kean wellicht als wisselgeld in de deal kan worden betrokken om de transfersom lager uit te laten vallen en zodoende meer financiële ruimte te creëren voor een betere aanbieding voor De Ligt.

Welke club past sowieso niet bij Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties