Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Matthijs de Ligt kiest noodgedwongen moment voor noodzakelijke operatie'

Laatste update:

Op 23 november kreeg De Ligt voor het eerst problemen met zijn schouder, toen het gewricht in de wedstrijd tegen Atalanta (1-3 zege) uit de kom ging. De duels die volgden speelde ex-Ajacied gewoon mee, al miste hij op 11 december wel het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (0-2 zege) vanwege de klachten. Sinds de hervatting van het Italiaanse voetbal greep de mandekker in meerdere duels naar zijn schouder, zo ook in het duel met Sassuolo (3-3) van afgelopen woensdag, maar hij miste er geen minuten door.

'Ik vond het opvallend dat Matthijs de Ligt iedere keer net te laat was'

In overleg met de technische staf van Juventus moest worden bepaald of De Ligt nu of pas aan het einde van het seizoen geopereerd zou worden, omdat hij in principe gewoon kan spelen met de schouderblessure. Er is echter geconcludeerd dat de Nederlandse verdediger nu niet gemist kan worden. Giorgio Chiellini is nog niet volledig fit na zijn kruisbandblessure, Merih Demiral is net terug van eenzelfde kwetsuur en Daniele Rugani wordt simpelweg niet goed genoeg bevonden. Er komen belangrijke weken aan voor Juventus en daarin wil trainer Maurizio Sarri De Ligt niet missen.

Met een overwinning op Lazio kan Juventus de voorsprong op naaste achtervolger Internazionale maandagavond opvoeren naar acht punten. Dat lijkt daarna met nog vier wedstrijd te gaan een relatief veilige marge om de landstitel te grijpen. Vijf dagen na de laatste competitiewedstrijd wacht de return tegen Olympique Lyon in de achtste finale van de Champions League, waarin een 1-0 achterstand moet worden goedgemaakt om de laatste acht van het miljardenbal te bereiken.

"Matthijs de Ligt weet niet wat het woord 'opgeven' betekent en wat hem aan het einde van het seizoen wacht, is ook geen opgeven. Juist het tegenovergestelde: De Ligt zal geopereerd worden aan zijn rechterschouder en sterker terugkeren dan hij ooit was", schrijft Tuttosport. De Ligt speelde in zijn eerste seizoen bij Juventus voorlopig 35 officiële wedstrijden, waarin hij 3 doelpunten wist te maken.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
3
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
1
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
7
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties