Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen

Laatste update:

Vlak voor het laatste fluitsignaal werd Van Polen getrakteerd op een publiekswissel. De spelers van FC Twente én PEC formeerden een erehaag, waardoorheen Van Polen liep en onder luid applaus afscheid nam.

Na het allerlaatste fluitsignaal betrad Van Polen nog eenmaal het veld, en leverde hij een afscheidsspeech af. "Oh godver man, jezus, nou mag ik wat gaan zeggen", grapt Van Polen als hij de microfoon in zijn handen gedrukt krijgt.

"Ik wil jullie allereerst bedanken. Sinds ik heb aangekondigd dat ik ga stoppen heb ik zoveel liefde mogen ervaren van jullie. Dat is echt te bizar voor woorden. En dat voor een voetballer zoals ik", lacht Van Polen met gevoel voor humor.

"Ik ben niet de meest getalenteerde voetballer maar ik heb echt alles gegeven voor jullie." Van Polen feliciteert de meegereisde FC Twente-fans met het veiligstellen van Champions League-voetbal, en wordt dan ook door het uitvak luidkeels toegezongen. Het thuisvak roert zich, en dat emotioneert Van Polen.

"Het is zo bizar om in je eentje te staan en zoveel liefde te mogen ervaren. Ik ben zo blij met jullie als supporters, met deze club. Ik wil de hele selectie, spelers, mensen op kantoor bedanken. Dankjewel."

Bier drinken


"Uiteraard wil ik mijn gezin bedanken, mijn ouders, mijn kinderen, mijn vrouw. Jullie zijn geweldig, dat meen ik echt." En dan sluit Van Polen het op karakteristieke wijze af. "Nou, hup, we gaan naar binnen. Kom op. Bier drinken."

Meer nieuws

Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
0
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie play-offs: Excelsior - NAC Breda
2
Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
1
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
4
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties