Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Matthijs de Ligt neemt zelf contact op en doet telefonische toezegging'

Laatste update:

De Ligt heeft naar verluidt op eigen initiatief contact opgenomen met Sarri, die sinds deze zomer de scepter zwaait bij Juventus. De stopper is via zaakwaarnemer Mino Raiola in contact gekomen met Sarri en de twee hebben een goed gesprek achter de rug. De Ligt zou Sarri zelfs gerust hebben gesteld en toegezegd hebben aankomende zomer naar Juventus te willen verkassen.

Bij Juventus rekent men dan ook nog altijd op de zomerse komst van De Ligt. Enkele Spaanse media meldden dit weekeinde dat Barcelona wellicht nog tussenbeide denkt te kunnen komen, maar De Ligt is inmiddels al persoonlijk akkoord met Juventus. De international van het Nederlands elftal kan op jaarbasis inclusief bonussen twaalf miljoen euro gaan opstrijken in Turijn.

Het enige dat een transfer van De Ligt naar Italië nog in de weg zou zitten, is een akkoord tussen Ajax en Juventus over de transfersom. Sky Italia berichtte eerder deze week dat Juventus op dit moment bereid is om 55 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan bonussen te betalen aan Ajax. De vraagprijs van de Amsterdamse club bedraagt 75 miljoen euro. Vanwege de vurige wens van De Ligt om naar Juventus te verkassen, hoopt die club er echter met een minder forse transfersom van af te komen, stelt Romano.

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
134
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
9
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties