Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matthijs de Ligt ontvangt prachtig commentaar: 'Hij groeit exponentieel'

Laatste update:

Sarri koos dinsdagavond verrassend voor een 4-3-3-systeem, nadat hij Juventus in de generale repetitie tegen SPAL (2-1 overwinning) nog in een 4-3-1-2-systeem het veld had opgestuurd. Onder anderen Paulo Dybala en Aaron Ramsey verdwenen ten opzichte van die wedstrijd uit de basis; Federico Bernardeschi en Gonzalo Higuaín konden juist rekenen op een basisplaats. "Ik vond dat Higuaín deze week goed had getraind en Aaron Ramsey kon wel wat rust gebruiken. Daarnaast wisten we dat de snelheid van Federico van pas kon komen", licht Sarri na afloop toe in gesprek met Sky Italia.

De trainer van Juventus spreekt van een 'lastige' wedstrijd. "Leverkusen is natuurlijk graag in balbezit en het is absoluut geen gemakkelijke opponent. Na rust werden ze echter minder en kregen wij de controle over de wedstrijd", vervolgt hij. Juventus leidde bij rust met 1-0 door een treffer van Higuaín. In de tweede helft liep men via doelpunten van Bernardeschi en Cristiano Ronaldo verder weg van Leverkusen.

In verdedigend opzicht werd Juventus nauwelijks aan het wankelen gebracht door de Duitsers, zag ook Sarri. "Juan Cuadrado groeit in zijn rol als rechtsback en daar profiteert iedereen van. Hij verdedigt en valt aan op de juiste manier. Juan kan zich nog verbeteren in een tegen een-situaties. De Ligt groeit exponentieel. De verdediging deed het prima, maar kan nog beter. Leverkusen was af en toe nog te lang in balbezit, maar ze creëerden niets voor het doel."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties