Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matthijs de Ligt: 'Toen heerste volgens iedereen ook chaos bij Ajax'

Laatste update:

Een dag na de nederlaag volgden verschillende gesprekken bij Ajax waar elkaar de waarheid werd gezegd, met als doel om nog een dergelijke verliespartij te voorkomen. "Een Klassieker zo verliezen blijft zuur, maar het is wel de bedoeling dat we hier beter uitkomen en snel vat krijgen op onze goede flow van voor de winterstop", vertelt De Ligt in een interview met De Telegraaf.

De Ligt vertrouwt op een goede afloop, want ook na de 3-0 nederlaag tegen PSV eerder dit seizoen wist Ajax de draad weer snel op te pakken. "Toen heerste volgens iedereen ook chaos bij Ajax. Toen hebben we de koppen eveneens bij elkaar gestoken en daarna elf competitieduels achtereen gewonnen", klinkt het. "Aan ons om eenzelfde reeks neer te zetten, te beginnen tegen VVV-Venlo. Met verliespunten tegen Heerenveen en Feyenoord hebben we een slechte week achter de rug, maar het seizoen is net over de helft en dus is er nog van alles mogelijk. Dat besef leeft bij ons. Vorig seizoen viel er na de nederlaag bij PSV en het kampioenschap van ze niets meer goed te maken."

Dinsdag was de selectie van Ajax vrij en woensdag werd het vizier gericht op het duel met VVV. "Wat ik verwacht? Dat we terug gaan naar de dingen die we deden voor de winterstop, een tikkeltje scherper zijn in het druk naar voren zetten en aansluiten. Het ritme is even doorbroken door de winterstop en dat moet terug. Zo snel mogelijk", besluit de Oranje-international.

-
Wat verwacht jij van Ajax - VVV-Venlo?

Meer nieuws

Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
4
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
18
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties