Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matthijs de Ligt zorgt voor verrassing: 'Iedereen bij Ajax houdt van je'

Laatste update:

Pantelic heeft net als Tadic de Servische nationaliteit en speelde in 2009/10 in het tenue van Ajax. "Ik wil jou en je familie feliciteren met deze fantastische prestatie. Zonder je familie is het allemaal niets waard. Dusan, je bent niet alleen een fantastische speler, maar je bent ook een goede jongen en een echte leider", richtte de oud-aanvaller zich tot de aanvoerder van de Amsterdamse club. "De mensen binnen Ajax zien dat en ik hoop dat je nog heel lang gelukkig bent bij Ajax."

"Ik wens je nog heel veel succes toe bij deze prachtige club en ik hoop dat je nog veel meer prijzen gaat winnen in de komende jaren." Tadic was eerder op de avond al verrast met een videoboodschap van ex-Ajacied Matthijs de Ligt. "Je hebt het verdiend. Je bent een geweldige speler en een geweldige aanvoerder. Bovenal ben je een fantastisch mens. Ik heb heel veel van je geleerd", benadrukte de verdediger van Juventus. "Je bent één van de meest professionele spelers die ik ooit heb ontmoet in de voetballerij."

"Iedereen bij Ajax houdt van je", sloot de Oranje-international af. Op basis van statistieken en stemmen van fans was er aanvankelijk een lijst van twintig genomineerden opgesteld. Daar bleven uiteindelijk vier van over: Tadic, Davy Klaassen, Steven Berghuis en Giorgos Giakoumakis. Van die vier werd Tadic de beste bevonden. Dat had hij mede te danken aan de stemmen van de achttien aanvoerders in de Eredivisie, die een belangrijke rol speelden bij de einduitslag.

Tadic kreeg na afgelopen seizoen ook al de Gouden Schoen voor beste speler in de Eredivisie, als winnaar van een door De Telegraaf opgemaakt klassement. Daar liet hij ploeggenoot Klaassen (Zilveren Schoen) en PSV'er Donyell Malen (Bronzen Schoen) achter zich. Een jaar geleden werden er vanwege het stopzetten van de Eredivisie geen prijzen uitgereikt.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
56
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties