Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mattias Johansson scoort na vertrek bij AZ contract bij Griekse topclub

Laatste update:

Johansson wilde zijn aflopende contract bij de Alkmaarders niet verlengen, zo gaf hij eerder al aan op de clubsite van zijn voormalig werkgever: "Ik heb nooit de druk gevoeld dat ik een stap móest maken. Nu ben ik 25 en kijk ik er naar uit om iets nieuws te proberen. Het gaat op een gegeven moment op de automatische piloot. Dan ben je toe aan een nieuwe prikkel."

Voor zijn vertrek bij AZ deze zomer speelde Johansson vijfenhalf jaar voor de Eredivisionist. In die periode kwam hij tot 129 wedstrijden en 6 doelpunten. De 25-jarige Zweed werd eerder gelinkt aan Galatasaray en Dinamo Moskou, terwijl naar verluidt ook Sporting Portugal aasde op de rechtervleugelverdediger. Johansson koos echter uiteindelijk voor een verbintenis met de club van trainer Marinos Ouzounidis.

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties