Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Matuidi strooit met complimenten: 'De opvolger van Iniesta speelt bij ons'

Laatste update:

"Toen Verratti op de grond lag met een blessure, vertelde ik Iniesta dat Marco zijn opvolger is. Iniesta zei dat hij het met me eens was", laat de Fransman optekenen France Bleu. "Iniesta is een buitengewone speler. Hij wordt een jaartje ouder, maar hij doet ongelofelijke dingen. Hij is net terug van een blessure en zal terugkeren op topniveau."

"We hebben het geluk dat we zijn opvolger in huis hebben. Dat is wat ik Iniesta vertelde in ons gesprek", besluit Matuidi. Verratti staat sinds de zomer van 2012 op de loonlijst bij PSG, dat hem toentertijd wegplukte bij Pescara. Het contract van de 24-jarige dribbelaar loopt nog vierenhalf jaar door in de Franse hoofdstad, waardoor geïnteresseerde clubs flink in de buidel zullen moeten tasten.

-
Heeft Andrés Iniesta zijn beste jaren achter de rug?

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties