Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maurice Steijn stapt op bij NAC Breda na bedreigingen

Laatste update:

Het huis van NAC Breda-trainer Maurice Steijn wordt sinds kort bewaakt, zo meldden BN DeStem en Omroep Brabant vrijdag al. Dit gebeurt op advies van het Openbaar Ministerie. De kinderen van Steijn slapen een tijdje niet thuis. Volgens de regionale media zijn deze maatregelen genomen omdat er signalen zijn dat boze NAC-supporters met verkeerde intenties de trainer willen bezoeken.

De afgelopen weken ontstond er een explosieve situatie bij NAC. Er was sprake van een machtsstrijd tussen technisch directeur Ton Lokhoff en Steijn, die al geruime tijd lijnrecht tegenover elkaar stonden. Waar Steijn op weg leek naar de uitgang, besloot de Raad van Commissarissen dat de trainer en technisch directeur hun geschillen bij moesten leggen in de hoop op een goede samenwerking. Zover kwam het niet, want Lokhoff stapte afgelopen woensdag op.

Het vertrek van clubicoon Lokhoff, door zijn verleden bij de club enorm populair bij de achterban, was tegen het zere been van veel NAC-fans. Zij kijken verwijtend naar Steijn en dat leidde met name online tot veel negativiteit rond de hoofdtrainer. Een groep supporters eisten al het ontslag van Steijn en kondigden 'gepaste acties' aan als dit niet voor zaterdag 23.59 uur was gebeurd.

"Ik ben eerder kampioen geworden, dat had ik met NAC ook willen bereiken", laat Steijn weten in een reactie op zijn ontslag. "Maar bedreigingen aan mijn gezin zijn onacceptabel. Dat mijn vrouw en kinderen dit moeten meemaken had ik nooit verwacht, zeker niet toen ik naar het bourgondische NAC Breda kwam, waar ik nota bene zelf nog voor heb gespeeld. Daarnaast wil ik niet dat vanwege mijn persoon binnen supportersgroepen wordt opgeroepen tot acties, dit kan ook de veiligheid van de samenleving in Breda aantasten. Het is heel triest allemaal. Gelukkig heb ik ook veel mooie berichten en steun gekregen van mensen en ik wil hen bedanken, deze geluiden waren echter in het debat rond de club helaas nooit te horen. Ik wens de club heel veel sterkte de komende tijd, en mijn jongens in het eerste alle succes."

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties