Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maurice Steijn verrast en gunt aanwinst basisdebuut voor Ajax

Laatste update:

Jay Gorter verdedigt het doel van de Amsterdammers. De defensie bestaat uit Gaaei, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa. Taylor vormt met Benjamin Tahirovic het blok op het middenveld, terwijl Steven Berghuis op 10 staat. Vleugelspelers Forbs (rechts) en Steven Bergwijn (links) flankeren spits Brian Brobbey.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De enige remedie tegen de sportieve en bestuurlijke crisis bij Ajax lijkt een zege te zijn. Zeker met het oog op de nu al cruciaal lijkende Klassieker van zondag zou een overwinning in de Europa League meer dan welkom zijn. Daarvoor zal het beduidend beter moeten dan tegen Twente, weet ook Steijn. "De onderlinge afstand en afstemming klopten niet. Je moet de tactiek iets aanpassen aan je eigen wapens en aan de tegenstander. Dat zal morgen (donderdag, red.) anders zijn dan tegen Twente."

'Voordeel' voor Ajax is dat het ook bij Marseille crisis is. Woensdag maakte de club bekend dat trainer Marcelino is opgestapt, twee dagen nadat hooligans van de club dreigden met een 'oorlog'. Marseille speelde drie van zijn laatste vier Ligue 1-wedstrijden gelijk en ook in de play-offs van de Champions League ging het mis, daar er na strafschoppen werd verloren van Panathinaikos en de Europa League resteerde. L'OM moet het tegen Ajax bovendien stellen zonder Pedro Ruíz (geblesseerd) en Pape Gueye (geschorst).

Opstelling Ajax: Gorter; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Taylor, Tahirovic, Berghuis; Forbs, Brobbey, Bergwijn.

Opstelling Olympique Marseille: Pau López; Clauss, Mbemba, Gigot, Renan Lodi; Ounahi, Rongier, Kondogbia, Harit; Ndiaye, Aubameyang.

Europa League
Ajax
3 - 3
Olympique Marseille
Ajax - Olympique Marseille:

Meer nieuws

Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
0
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
3
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
36
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
17
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties