Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maurice Steijn zag 'nieuwe Mijnans' bij NAC: 'We hadden flink moeten betalen'

Laatste update:

Het vertrek van Mijnans noopte Sparta tot handelen op Deadline Day. Velanas, die een aflopend contract heeft bij NAC, was in beeld. "Ik ken hem wel als speler en hijstond op mijn lijstje om naar Sparta te halen, maar ik heb niet samen met hem gewerkt bij NAC", vertelt Steijn. "Hij kwam na mij naar Breda." De oefenmeester vertrok na de verloren promotiefinale tegen NEC in 2021 (1-2) door de achterdeur en kreeg te maken met bedreigingen. Een paar weken na het vertrek van Steijn tekende Velanas in het Rat Verlegh Stadion.

De financiën weerhielden Sparta van het ondernemen van actie. "Als je het over hem hebt, heb je het over een speler die je zou moeten kopen en dat budget is er niet bij ons", legt de oefenmeester van de Rotterdammers uit. "Ik weet niet of hij duur was geweest, maar ik denk dat we flink hadden moeten betalen voor Velanas. Ik zou me zo kunnen voorstellen dat NAC zo'n speler, die heel erg belangrijk is voor die club, niet zomaar laat vertrekken. Hij is in elk geval genoemd bij ons, maar we waren niet in staat om hem te benaderen."

Velanas wil naar verluidt niet in gesprek met NAC over contractverlenging en de Parel van het Zuiden twijfelt dan ook of het dit seizoen nog gebruik wil maken van de spelmaker. In de eerste twintig competitiewedstrijden kwam Velanas nog tot elf doelpunten en vier assists voor NAC. De club haalde in de winterstop met Casper Staring en Matthew Garbett echter twee nieuwe middenvelders en heeft met Aimé Omgba, Javier Vet, Ezechiel Banzuzi, Sabir Agougil en Boris van Schuppen nog voldoende andere opties op de positie van Velanas.

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties