Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mauro Icardi krijgt na omvangrijke soap op valreep toptransfer

Laatste update:

De contractverlenging was voor Internazionale een belangrijke voorwaarde om in de stemmen met een huurconstructie. PSG wil Icardi graag in eerste instantie op huurbasis overnemen van de Italiaanse topclub. Er wordt nu gemeld dat er voorlopig sprake is van een huur zonder optie tot koop, al onderhandelen beide partijen volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio om die nog in de huurovereenkomst op te nemen. Internazionale mikt op een optie tot koop ter waarde van zeventig miljoen euro.

Het huidige contract van Icardi bij Internazionale loopt nog tot medio 2021. Indien zijn huurperiode bij PSG tegenvalt, kan dat in combinatie met zijn contractsituatie zeer ongunstig uitpakken voor zijn transferwaarde. Om die reden wilden i Nerazzurri eerst zijn contract verlengen, alvorens er werd ingestemd met een huurperiode. Wanda Nara, de zaakwaarnemer en vrouw van Icardi, heeft de hele nacht met de clubleiding van Internazionale onderhandeld over contractverlenging en is naar verluidt tot een akkoord gekomen.

Icardi stapt maandagmiddag in het vliegtuig naar Parijs en zal rond vijf uur 's middags in de Franse hoofdstad arriveren. Het zou een einde maken aan een opmerkelijke transfersoap. Het was al langer duidelijk dat Internazionale Icardi kwijt wilde, maar hij wees een overstap naar Napoli van de hand. De spits zou zelfs het liefst naar Juventus hebben gewild, maar een overstap naar la Vecchia Signora kwam niet van de grond. Valencia wilde Icardi tevens huren van Internazionale, alleen viel de keuze dus uiteindelijk op PSG.

Is Mauro Icardi een aanwinst voor PSG?

Meer nieuws

Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
6
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
9
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
16
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties