Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mauro komt goed weg met minimale schorsing; Kraay junior verontwaardigd

Laatste update:

Het nieuws is een aderlating voor Emmen in de degradatiestrijd, daar Mendes vrijwel altijd kan rekenen op een basisplaats onder trainer Dick Lukkien. Dit seizoen was de rechtsbuiten goed voor één doelpunt en drie assists. Mendes had vorig seizoen een belangrijke rol tijdens het kampioenschap van de Emmenaren. In 36 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie was de Portugees goed voor vijftien doelpunten en zeven assists. Aan De Oude Meerdijk ligt Mendes nog vast tot medio 2025.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Mendes werd dinsdagavond tijdens de knappe 1-0 zege van Emmen op PSV op roekeloze wijze uit de wedstrijd geschopt door Mauro. Laatstgenoemde wilde de bal op de helft van Emmen onderscheppen en zette een onbesuisde vliegende tackle in. De linksback van PSV raakte de aanvaller van Emmen vol op de kuit. Mendes moest vervolgens per brancard het veld verlaten en ligt er nu dus maanden uit.

Mauro zelf meldde zich overigens al tijdens het duel in de kleedkamer van Emmen om zijn excuses aan te bieden aan Mendes. De KNVB meldt woensdagmiddag dat de linkspoot voor twee duels wordt geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Dat betekent dat trainer Ruud van Nistelrooij het op 5 februari tegen Feyenoord moet stellen zonder de linksback. Daarvoor mist Mauro het thuisduel van PSV met Go Ahead Eagles, dat aanstaande zaterdag al op de planning staat.

Hans Kraay junior reageert verontwaardigd
Hans Kraay junior kan zich niet vinden in de minimale schorsing voor Mauro Júnior. "Als dit twee duels schorsing oplevert, dan ga ik met terugwerkende kracht nog in beroep tegen de schorsing van 24 wedstrijden die ik als speler van NAC Breda heb gekregen", zei de oud-voetballer woensdagavond op ESPN. "Zo heb ik ze zelfs nog nooit gemaakt." Kraay junior werd in 1993 overigens voor liefst 24 duels geschorst na een beuk aan een scheidsrechter te hebben gegeven.

Eredivisie
FC Emmen
1 - 0
PSV

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
27
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
73
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties