Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maximilian Wöber in ieder geval tot de winterstop uitgeschakeld

Laatste update:

Over de precieze ernst van de blessure doen de Amsterdammers verder geen uitspraken, maar gezien de verwachtingen lijkt de kwetsuur mee te vallen. Wöber ging donderdagavond zonder dat er een tegenstander in de buurt was naar de grond en bij Ajax werd even voor het ergste gevreesd. De huidige nummer twee van de Eredivisie speelt voor de winterstop nog drie wedstrijden: uit tegen AZ en thuis tegen Willem II voor de competitie en op bezoek bij FC Twente voor de KNVB Beker.

Naast Wöber lijkt Benjamin van Leer overigens ook geruime tijd aan de kant te staan. De doelman raakte maandag tijdens de training geblesseerd en nader onderzoek heeft uitgewezen dat hij letsel aan zijn achterste kruisband heeft opgelopen. De doelman heeft een pees ingescheurd, maar hoeft niet geopereerd te worden. Kostas Lamprou zal voorlopig de taken van reservedoelman achter André Onana overnemen.

Denk jij dat Ajax het gemis van Maximilian Wöber weet op te vangen?

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
2
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties