Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui beleefde 'heftigste wedstrijd': 'Dat is waarom het zo intens was'

Laatste update:

"Dit was in de Champions League tot nu toe de heftigste wedstrijd van het seizoen", aldus Mazraoui tegenover het clubkanaal van Ajax. "Het was intens, veel sprintwerk heen en weer. Het was een hele zware wedstrijd." Mazraoui combineerde in de eerste helft veelvuldig met Antony. "Ik denk dat de tandem met Antony wel bekend aan het worden is", vervolgt Mazraoui. "Iedereen weet wat onze kwaliteiten zijn. Tegenstanders stellen zich daarop in. Wij proberen continu met nieuwe loopacties te komen om ruimtes te creëren voor onszelf."

Na ruim een kwartier spelen had de back een belangrijk aandeel in de openingstreffer, toen hij de bal vanaf de rechterkant van het veld op maat afleverde bij Dusan Tadic. De aanvoerder schoot vervolgens knap raak met zijn mindere rechter. "Ik zette druk op de linksback, die verwachtte mij niet", omschrijft Mazraoui de treffer. "Ik combineerde met Antony en zag dat Dusan (Tadic, red.) vrij stond in de zestien. Precies zoals we het besproken hebben voor de tijd, dat we ruimte zouden krijgen in de omschakeling. Dat is waarom de wedstrijd zo intens was. Het was counter op counter. De rust was er in principe niet."

Slechts één Ajacied speelde echt een topwedstrijd in Lissabon

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Ajax.Lees artikel

De teen van Vertonghen voorkwam dat Mazraoui na 62 minuten zelf ook op het scorebord verscheen. De verdediger werd met een lange bal vrij voor de keeper gezet door Lisandro Martínez. "Die pakte de keeper goed, ik baal daar wel van. Dat was heel mooi geweest. Ik heb al eerder zo gescoord, het is er een beetje ingeslepen. Als Martínez de bal vrij heeft kijkt hij naar mij en weet ik dat ik moet rennen. Dan weet hij dat hij de bal moet spelen als de ruimte er is. Bij die kans was het heel snel handelen. Voor mijn gevoel schoot ik hem goed binnen, alleen de keeper pakte hem."

-

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
22
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
22
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
42

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties