Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui: 'In de kleedkamer maken we een kring en lezen we uit de Koran'

Laatste update:

De goals tegen Bayern en Benfica waren twee hoogtepunten in de vooralsnog prille loopbaan van Mazraoui. "Ik heb daarvoor hard gewerkt. Maar ik denk niet zoveel na over mijn doelpunten. Ik wil niet dat ik er zo erg van geniet dat ik ga vliegen. Ik wil nederig blijven en meer winnen. Het mag niet zo zijn dat ik zo tevreden ben dat het stopt", aldus de rechtsback, die zich zijn goal tegen Benfica nog goed voor de geest kan halen. "In de lange hoek stonden te veel spelers. Ik probeer aanvallend mijn steentje bij te dragen. Dat lukt soms. Maar mijn voornaamste taak is verdedigen."

Zijn goede prestaties bij Ajax zijn ook in Marokko niet onopgemerkt gebleven. Bondscoach Hervé Renard zette hem afgelopen zomer al op de reservelijst voor het WK in Rusland. Mazraoui werd al diverse keren opgeroepen en mocht zich ook de afgelopen interlandperiode weer melden. "In Afrika voetballen is toch echt wat anders dan hier bij Ajax. Het was wennen. Het voetbal is anders, heviger", legt hij uit. De rituelen in aanloop naar een wedstrijd zijn heel anders dan hij gewend is bij Ajax. "In de kleedkamer maken we een kring en lezen we uit de Koran, voordat we het veld opgaan. We doen twee korte verzen en een smeekbede. Het Arabisch in de Koran is anders dan het Marokkaans Arabisch dat ik spreek. Maar ik ken de verzen van moskeeles vroeger."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties