Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mazraoui maakt indruk op nieuwe positie: 'Hij speelde heel zelfverzekerd'

Laatste update:

Tuchel kan voorlopig niet over een aantal centrale verdedigers beschikken, daar Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano en Kim Min-Jae allemaal geblesseerd zijn. Daarom moest hij dinsdagavond puzzelen, en koos hij ervoor om met Mazraoui en Goretzka als centrale verdedigers te spelen. Normaliter is eerstgenoemde rechtsback, terwijl Goretzka doorgaans op het middenveld staat.

Over Mazraoui en Goretzka was Tuchel erg tevreden, gaf hij na afloop van het duel aan. "Het was een professioneel optreden. We waren sterk in de duels en hebben geen counters toegestaan. Goretzka en Mazraoui hebben het erg goed gedaan als centrumverdedigers, ze speelden heel zelfverzekerd. Over het algemeen ben ik erg tevreden en dat heb ik ook gezegd tegen de spelers."

Het feit dat Mazraoui als centrale verdediger speelde, kon dus niet los worden gezien van de blessure van Matthijs de Ligt. De verdediger viel afgelopen weekend uit met een knieblessure. Aanvankelijk werd er gevreesd voor een ernstige kwetsuur, maar al snel werd bekend dat het meeviel. Tuchel verwacht dat De Ligt begin oktober terug zal keren bij Bayern. Ook Upamecano en Kim lijken snel hun rentree te gaan maken, daar zij voor het duel met Preussen Münster slechts twijfelgevallen waren.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
3
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
10
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
20
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
11
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
6
'Ik zie Ajax alleen maar beter worden, ze kunnen de Conference League winnen'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties