Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui spreekt openhartig over toekomstplan: 'Dat is de kers op de taart'

Laatste update:

"Ik denk dat ik een half jaar geleden weer begonnen ben met het lezen van de Koran", opent Mazraoui over zijn toegenomen betrokkenheid bij de islam. "Eerst las ik eigenlijk alleen veel tijdens de ramadan, maar daarbuiten las ik niet genoeg. Daar ben ik toen mee begonnen en na het WK heb ik de stap gemaakt om te leren memoriseren. Tijdens mijn gebed had ik bepaalde soera's (verzen, red.) die ik steeds reciteerde, en dat was het. Daar schaamde ik me voor."

Noussair Mazraoui in de podcast Minuut voor Allah

Tijdens de gebeden viel Mazraoui voor zijn gevoel te vaak in herhaling, waardoor hij nu meer kennis wil opdoen. "Ik heb toen de stap gemaakt om te leren memoriseren. Uiteindelijk is het mijn doel om hafiz te worden om de Koran volledig te memoriseren." Met een hafiz wordt gerefereerd aan iemand die de gehele Koran uit zijn hoofd kent. "Daarna stel ik als doel om de Koran te begrijpen en te implementeren in mijn leven en die kennis te gaan delen met mijn medemensen. En om als kers op de taart uiteindelijk imam te worden."

"Doorzettingsvermogen, consistentie en geduld verwacht ik nodig te hebben om mijn doel te bereiken", vervolgt Mazraoui, die onlangs naar de heilige stad Mekka afreisde voor de kleine bedevaart. In Saudi-Arabië is zijn verbondenheid met het geloof sterker geworden. "Het was een droom voor mij om samen met mijn ouders op Umrah te gaan. Het was prachtig, onbeschrijfelijk", aldus de Marokkaans international.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
52
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties