Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui stapt over naar Raiola: 'Haal hem uit de basis als hij niet bijtekent'

Laatste update:

"Nu is het een beetje dubbel", stelt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Mazraoui heeft een aantal keer heel hard geroepen dat hij wil bijtekenen. En dat geloof ik ook, want die jongen is nog niet klaar bij Ajax. Hij is ook heel veel en lang geblesseerd geweest. Alleen aan de andere kant is het zo: bij spelers van Raiola wordt vaak tot november, december de indruk gewekt van: komt wel goed met die contractverlenging. Daar zijn Justin Kluivert en Brian Brobbey natuurlijk voorbeelden van. Toen puntje bij paaltje kwam waren die spelers vertrokken."

Volgens Verweij kan Ajax niet het hele seizoen blijven wachten op Mazraoui. "Ik denk dat Ajax op een gegeven moment een deadline moet stellen voor Mazraoui. 'Als je dan nog niet bijgetekend hebt, jammer dan, maar dan wordt het gewoon Devyne Rensch die gaat spelen.' Je hoeft hem niet in de winterstop te verkopen, maar dan moet je in mijn ogen wel de voorkeur geven aan de jongen die wel een langdurig contract heeft. En dat is dan Devyne Rensch."

Het nieuwe contract van Lisandro Martínez is zo goed als rond, zo zei directeur voetbalzaken Marc Overmars deze week bij Ajax TV. "Dat klopt, maar dan moet Overmars wel een keer een afspraak maken om dat ook te bekrachtigen", zegt Verweij. "Er zijn inmiddels alweer twee afspraken afgezegd, en dat is toch wel een probleempje: het is allemaal redelijk vrijblijvend bij Ajax."

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
2
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
25
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties