Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mazraoui voert gesprekken met drie serieus geïnteresseerde partijen

Laatste update:

Naast Romano maakt ook Gianluca Di Marzio melding van de belangstelling van Milan, dat zich als derde partij in de race om de handtekening van de Ajacied heeft gemengd. Bij i Rossoneri staat de vleugelverdediger 'op de lijst van spelers die interessant zijn voor de club', maar de clubleiding heeft geen versnelde poging gedaan om hem in te lijven. Barcelona heeft in december tijdens een onderhoud met Mino Raiola al gesproken over Mazraoui, maar concreter dan dat is de belangstelling tot nu toe niet geworden, weet Di Marzio.

De interesse van Dortmund is geen verrassing meer, nadat Sport1 daar de afgelopen dagen al over berichtte. Er zouden meerdere 'concrete gesprekken' gevoerd zijn met de club uit de Bundesliga. Mazraoui maakte enkele weken geleden na de overwinning op PSV bekend na dit seizoen te zullen vertrekken bij Ajax. "Wat ik na dit seizoen ga doen? Dat is een goede vraag man", reageerde hij voor de camera van ESPN. "Daar kan ik zelf ook geen antwoord op geven. Het duurt al een eeuwigheid, dat is waar. De status is nu dat ik transfervrij ben, dat is een feit. Over een half jaar loop ik uit mijn contract en ik heb nog niet bijgetekend. Bijtekenen? Het is moeilijk om te zeggen. Het is nooit helemaal uitgesloten, maar de kans is nihil, of misschien vijf procent."

Welke club kan Noussair Mazraoui het best kiezen?

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
16
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
22
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
14
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
143
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
146

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties