Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mbappé dient transferverzoek in; weg naar Real Madrid lijkt vrij'

Laatste update:

Nu Mbappé de wens om te vertrekken heeft uitgesproken, is de weg voor de Koninklijke vrij om de onderhandelingen met PSG te openen. Het overnemen van de Franse aanvaller zal niet zonder slag of stoot gaan, want daarvoor moet naar verluidt het transferrecord van Neymar sneuvelen. De Braziliaanse stervoetballer, die momenteel onder vuur ligt vanwege een vermeende verkrachtingszaak, verruilde Barcelona in 2017 voor 222 miljoen euro voor PSG.

Real Madrid wordt al langere tijd in verband gebracht met Mbappé, die in de Spaanse hoofdstad wordt gezien als de zo gewenste posterboy. Los Blancos zijn nog niet in onderhandeling met PSG, omdat de tactiek van de Spaanse grootmacht was om te wachten op de juiste mogelijkheid om de oud-speler van AS Monaco binnen te halen. Nu de aanvaller een transferverzoek ingediend heeft, zou die kans zich mogelijk voordoen.

Mbappé zelf was eerder onduidelijk over zijn toekomst. "Ik zou graag meer verantwoordelijkheid willen krijgen. Dat kan bij PSG, maar zeker ook ergens anders", verklaarde de pijlsnelle buitenspeler annex spits toen hij werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar van de Ligue 1. Ook zijn trainer Thomas Tuchel liet eerder optekenen niet uit te sluiten dat Mbappé vertrekt. "Als coach zou ik graag met hem verder gaan, maar dit is voetbal. We zijn niet naïef", aldus de oefenmeester van PSG.

Denk jij dat Kylian Mbappé volgend seizoen nog voor PSG speelt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
116
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties