Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé dineert dinsdag met de emir van Qatar, Emmanuel Macron en Al-Khelaïfi

Laatste update:

Naast de emir van Qatar, Tamim al-Thani, zal ook Nasser Al-Khelaïfi aanwezig zijn bij het diner. Al-Khelaïfi is de president van de Parijse club. Naar verwachting worden er nog meer spelers van PSG uitgenodigd.

Meer: Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG | Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund

Volgens de Franse sportkrant is het zeer waarschijnlijk dat Mbappé en de bestuurders van PSG samen met Macron een woordje zullen wisselen over zijn toekomst.

Het contract van de 25-jarige buitenspeler loopt komende zomer af en Mbappé heeft nog altijd niet verlengd. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Real Madrid heel dicht bij zijn komst, maar heeft hij ook daar zijn handtekening nog niet gezet.

Zodra Mbappé zijn verbintenis heeft ondertekend, zal hij samen met PSG in een statement zijn vertrek bij de Franse grootmacht wereldkundig maken. Een van de details waar de aanvaller nog met Real over moet onderhandelen zijn de portretrechten. Volgens Romano heeft Mbappé op dit gebied 'enorm veel power'.

Romano geeft ook een indicatie van het salaris dat de 75-voudig international van Frankrijk op gaat strijken in Madrid. Romano weet dat Mbappé een soortgelijk salaris als Jude Bellingham en Vinícius Júnior tegemoet kan zien. Beide sterspelers van Real verdienen momenteel zo'n 400.000 euro per week, wat neerkomt op ruim 20 miljoen per jaar.

The Athletic schreef eerder deze maand dat Mbappé bij PSG wel drie keer zo veel geld kan verdienen dan de twintig miljoen euro per jaar die Real Madrid hem biedt.

Volgens bronnen rond de emir van Qatar gaat hij zijn businesstrip naar Parijs benutten om Mbappé nog één keer van gedachten te doen veranderen. Romano ontkracht dit gerucht op X. "Hij heeft zijn beslissing al gemaakt en is in onderhandeling met Real Madrid."

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
8
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
37
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
153
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
356
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties