Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé: 'Ik zou tekenen voor een finale tussen PSG en Juventus'

Laatste update:

PSG komt in de groepsfase Napoli, Liverpool en Rode Ster Belgrado tegen. "We zitten in een zware poule, maar dat is normaal in de Champions League, waarin de grootste clubs uit Europa deelnemen", legt Mbappé uit in een interview met La Gazzetta dello Sport. "Tegen Napoli gaat het moeilijk worden. De ploeg van Ancelotti speelt goed voetbal met een duidelijke filosofie. Ze zetten hoog druk en hebben daarnaast ook fantastische fans. Met Monaco heb ik in 2016 een vriendschappelijke wedstrijd met 5-0 van Napoli verloren.

"Cristiano Ronaldo bij Juventus? Hij heeft ervoor gezorgd dat het Italiaanse voetbal weer op de voorgrond staat", gaat Mbappé verder. "De Serie A is altijd al een grote competitie geweest, maar de laatste tijd had het wat aan prestige ingeleverd. Met Ronaldo raken mensen weer gepassioneerd. Ik volgde de Serie A al, maar nu doe ik dat met meer interesse."

De aanvaller van Paris Saint-Germain vindt dat Juventus er door de komst van Ronaldo op vooruit is gegaan. "Ze waren al bijna een zeer complete ploeg. Dat hebben ze wel aangetoond door de finales die ze de afgelopen jaren hebben gespeeld zonder Ronaldo. Echter, met hem in de ploeg zijn ze nu nog sterker. Alle teams bekijken Juventus nu met nog meer aandacht. Het is ook een mooie kans voor Ronaldo, dus het is een win-win-situatie voor beide partijen. Een finale tussen PSG en Juventus? Daar zou ik voor tekenen."

-
Verwacht jij dat Paris Saint-Germain dit seizoen de Champions League-finale bereikt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties