Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé looft 17 jaar oudere vakgenoot op Twitter: 'Wát een speler'

Laatste update:

"Ik ben even naar de herhaling van de wedstrijd van AC Milan aan het kijken", zo opent Mbappé donderdagmiddag zijn verhaal richting diens 4,5 miljoen volgers op Twitter. "Wát een speler is Zlatan ook, en hij is 38." Wat volgt zijn drie emoji's met een verbaasde blik. "Dat was het weer voor mij wat betreft vandaag, fijne dag jongens", sluit de sterspeler van PSG af met een kwinkslag.

Meer: Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG | Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund

Naast twee doelpunten tekende Ibrahimovic tegen Sampdoria tevens voor een assist. De voormalig Ajacied staat sinds zijn terugkeer in het San Siro op negen doelpunten in zeventien Serie A-wedstrijden. Mede hierdoor is AC Milan opgeklommen naar de zesde plaats, wat plaatsing voor de Europa League inhoudt. De ploeg van trainer Stefano Pioli kan met nog één duel voor de boeg niet meer worden ingehaald door nummer zeven Napoli (63 om 59 punten). De Milanezen, sinds de hervatting ongeslagen in negen wedstrijden, sluiten het seizoen zaterdag af met een thuisduel met Cagliari.

De 21-jarige Mbappé en Ibrahimovic speelden overigens nooit samen bij PSG. Laatstgenoemde verliet de Franse topclub in 2016 na vier seizoenen dienst voor een avontuur bij Manchester United. De van AS Monaco afkomstige Mbappé sloot een jaar later aan, toen zijn veel oudere collega er net een seizoen in de Premier League had opzitten.

Verwacht jij dat Zlatan Ibrahimovic ook volgend seizoen bij AC Milan speelt?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
20
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
23
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties