Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé maakt veel los: 'Ik heb dingen gehoord en dat accepteer ik niet'

Laatste update:

"Ik heb dingen gehoord over Mbappé, over zijn persoonlijkheid, en daar voel ik me niet goed bij", laat de sportief directeur van de Franse grootmacht weten aan Canal+. "Als een speler het veld verlaat en met de trainer in discussie gaat, oké... Hij zit dan fout. We praten erover en laten dit dan achter ons. Maar om te zeggen dat hij een verwend kind is?!"

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen

Tuchel baalt van reactie Mbappé na wissel: 'Geeft geen goed beeld'

"Dit accepteer ik niet, want hij is een zeer aangenaam en betrokken persoon. En ook een fantastische speler", vervolgt Leonardo, die aan de journalist vraagt wie de beste vijf spelers ter wereld zijn. Laatstgenoemde laat de namen van Mbappé, Neymar, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Mohamed Salah vallen. "In de top vier is er een 35-jarige, een 32-jarige en daarnaast een 28-jarige en een 21-jarige. En die laatste twee zitten bij ons."

"Laten we hier toch blij om zijn. Ik ben een blije sportief directeur. Van deze situatie moeten we profiteren, we moeten gaan genieten van voetbal. We moeten het niet meer over de problemen hebben", besluit Leonardo zijn relaas. Sinds de wissel tegen Montpellier heeft Mbappé alle minuten gespeeld bij PSG. Tegen zowel Nantes (1-2 winst) als Olympique Lyon (4-2) stond de Fransman het hele duel op het veld.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties