Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mbappé moet op gesprek komen: 'Verwachten meer van speler van wereldklasse'

Laatste update:

"Ik ben vandaag niet helemaal gelukkig met Kylian", zo verklaart de PSG-coach na afloop aan de verzamelde Franse media in het Stade Auguste-Delaune II in Reims. "Over zijn doelpunten heb ik uiteraard niets te klagen." Mbappé scoorde dus driemaal voor de bezoekers en dat was voldoende voor zijn eerste hattrick van dit seizoen.

"Kylian zou het elftal nóg meer kunnen helpen, op verschillende manieren ook", kijkt Luis Enrique met een kritische blik naar de inbreng van zijn sterspeler. "Het is een speler van absolute wereldklasse en daar verwachten we simpelweg meer van. Daar ga ik eerst eens rustig met Kylian over praten, het is namelijk een privékwestie."

Topschutter
Mbappé wist dankzij zijn hattrick in Reims de grens van tien doelpunten te bereiken in de Ligue 1, waardoor hij topscorer is in Frankrijk. Daar had de 24-jarige aanvaller precies tien duels voor nodig. Mbappé kwam daarnaast tot twee doelpunten in de eerste vier groepsduels van PSG in de Champions League.

Luis Enrique wil dat Kylian Mbappé zich nog meer laat gelden bij PSG.

De hattrickheld van PSG heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Luis Enrique. Wel sprak hij kort over de geruchten over zijn toekomst in het Parc des Princes. "Of de problemen van afgelopen zomer vergeten zijn? Ik focus me gewoon op het voetbal, want er zijn al genoeg geruchten de wereld ingeholpen", zo zei Mbappé tegenover de Franse sportpers.

"Ik laat jullie over andere zaken praten, daar zijn jullie heel goed in", voegde Mbappé daar enigszins cynisch aan toe. "Ik ben gewoon blij met mijn hattrick, al vond ik het nog belangrijker om het team te helpen", aldus de spits die enkele maanden geleden weigerde zijn contract te verlengen en daardoor korte tijd buiten de selectie werd gelaten. Na een verhelderend gesprek was hij echter weer welkom in de hoofdmacht.

Mbappé doelt met de geruchten waarschijnlijk op de vele verhalen dat hij in 2024, als zijn contract bij PSG afloopt, naar Real Madrid vertrekt. De Koninklijke weet voorlopig echter van niets en benadrukte vorige week in een officieel statement dat er niet wordt gesproken met Mbappé en zijn management over een eventuele transfervrije overgang.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Ligue 1
Stade de Reims
0 - 3
Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
8
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties